Starta Konto

Kom igång med Redeal!

Låg uppstartsavgift - Ingen bindningstid

Redeal tar enbart betalt en mindre % av de intäkter vi hjälper er att generera.
Engagera dina nöjda kunder att bli dina influencers och rekommendera er butik.

DET HÄR ÄR REDEAL

Vad Redeals kunder säger

“Vi hoppade rätt tidigt på tåget med Redeal och resultatet har varit bra sen första dagen, i form engagemanget från våra köpare som har en hög vilja att dela med sina vänner. Vilket resulterar i nya kunder men även retention av befintliga kunder. Detta är rätt i tiden, då fokus hos Redeal ligger på “pull” snarare än “push”. Verktyget öppnar upp för mycket kreativitet och teamet hoppar alltid in om man skulle behöva feedback. "


Ilia Kolmodin - MAD LADY AB

"Adlibris har vid två tillfällen samarbetat med Redeal för att ge en personlig belöning åt våra kunder och deras vänskapskrets. ReDeals produkt fungerar utomordentligt, både tekniskt och funktionellt, och teamet bakom har varit mycket lyhörda för våra önskemål. Det avlastar även för vår egen utvecklingsavdelning då vi inte behöver underhålla och förvalta denna service för egen del. Vi rekommenderar helt klart Redeals tjänst för andra e-handlare”

Jenny Cahier - ”Former Head of online marketing - Adlibris”

"Redeal är ett kraftfullt verktyg som verkligen funkar bra för oss. Med några enkla knapptryck är vi igång med nya erbjudanden som kunderna kan skicka vidare och bjuda sina vänner på. Något som verkligen uppskattats och ger oss nya kunder direkt och även framtida nya kunder. Ett enkelt och lättförståerligt gränssnitt att skapa referral erbjudanden i, ett bra statistikverktyg att följa upp med och en grym kundtjänst som kan hjälpa till om det skulle vara något. Vi är jättenöjda med Redeal och jag kan verkligen rekommendera dem!”

Jojje Borssén - VD, VitaminManager.com

”Vi har valt att samarbeta med Redeal för att öka vår återköpsfrekvens. Ända sedan starten har vi sett en positiv utveckling hos våra återkommande kunder, men också en fantastisk tillströmning av nya kunder som en effekt av de kvalitativa rekommendationerna från befintliga kunder”


Mårten Åkeson - Proteinbolaget
Fler kunder som använder redeal med framgång