PRESS

PRESSMEDDELANDEN
27 april, 2017

För att stärka sin position i Sverige, och inom ett år bli en global aktör inom Referral Marketing för digital handel satsar man nu under 2017 på kraftig tillväxt. Siktet är inställt på att till årets slut öka antalet kunder till ca 1 000 stycken. För att göra detta stärker man nu kassan med 4 miljoner kronor som kommer att investeras i marknadsåtgärder och för att bygga sälj och supportorganisation.

Läs hela pressmeddelandet
7 juni, 2016

Onlinekunderna rekommenderar nu sina favoritbutiker för sina vänner!

Med ett starkt erbjudande i handen och med en fin belöning på andra sidan, kommer kunder nu att personligen rekommendera sina favoritbutiker online för sina närmaste vänner.

Läs hela pressmeddelandet
REDEAL I PRESSEN
PRESSBILDER
LOGOTYp

Pressfrågor?


Ring 010 15 50 55 eller maila till press@redeal.se

DET HÄR ÄR REDEAL

Vad Redeals kunder säger

“Vi hoppade rätt tidigt på tåget med Redeal och resultatet har varit bra sen första dagen, i form engagemanget från våra köpare som har en hög vilja att dela med sina vänner. Vilket resulterar i nya kunder men även retention av befintliga kunder. Detta är rätt i tiden, då fokus hos Redeal ligger på “pull” snarare än “push”. Verktyget öppnar upp för mycket kreativitet och teamet hoppar alltid in om man skulle behöva feedback. "


Ilia Kolmodin - MAD LADY AB

"Adlibris har vid två tillfällen samarbetat med Redeal för att ge en personlig belöning åt våra kunder och deras vänskapskrets. ReDeals produkt fungerar utomordentligt, både tekniskt och funktionellt, och teamet bakom har varit mycket lyhörda för våra önskemål. Det avlastar även för vår egen utvecklingsavdelning då vi inte behöver underhålla och förvalta denna service för egen del. Vi rekommenderar helt klart Redeals tjänst för andra e-handlare”

Jenny Cahier - ”Former Head of online marketing - Adlibris”

"Redeal är ett kraftfullt verktyg som verkligen funkar bra för oss. Med några enkla knapptryck är vi igång med nya erbjudanden som kunderna kan skicka vidare och bjuda sina vänner på. Något som verkligen uppskattats och ger oss nya kunder direkt och även framtida nya kunder. Ett enkelt och lättförståerligt gränssnitt att skapa referral erbjudanden i, ett bra statistikverktyg att följa upp med och en grym kundtjänst som kan hjälpa till om det skulle vara något. Vi är jättenöjda med Redeal och jag kan verkligen rekommendera dem!”

Jojje Borssén - VD, VitaminManager.com

”Vi har valt att samarbeta med Redeal för att öka vår återköpsfrekvens. Ända sedan starten har vi sett en positiv utveckling hos våra återkommande kunder, men också en fantastisk tillströmning av nya kunder som en effekt av de kvalitativa rekommendationerna från befintliga kunder”


Mårten Åkeson - Proteinbolaget
Fler kunder som använder redeal med framgång